Boodschappen

Op Curaçao is een groot aantal supermarkten aanwezig, waaronder zelfs een Albert Heijn. Op minder dan 5 minuten rijden van het huis, ter hoogte van Tera Cora, zijn verschillende winkels te vinden voor de dagelijkse boodschappen. Hier bevinden zich onder andere de California Supermarkt (lokale supermarkt, met een redelijk groot assortiment), de Big New Market (lokale supermarkt) en een bakker waarvan ‘s ochtends vroeg tot aan het eind van de dag verse broodjes en gebak te koop zijn. Probeer vooral ook eens het lokale gebak!
Tevens is hier een Botika, dit is een apotheek/drogist.

IMAG0162
California Supermarkt
IMAG0160
Bakker naast California

Wat verder richting Willemstad (ongeveer 15-20 min rijden) vindt u Centrum Supermarkt. Dit is een grote supermarkt met een ruim assortiment inclusief Europese producten en versafdelingen (brood, gebak, groenten, fruit, vleeswaren, vlees en vis). De Albert Heijn is gelegen aan de andere kant van Willemstad bij Zeelandia. Probeer ook eens de lokale supermarkten zoals ” Goisco”en “Cost u Less”,  hele grote supermarkten waar zo ongeveer alles te koop is van fietsen tot grootverpakkingen vlees, maar ook uw dagelijkse boodschappen.

Naast deze supermarkten bevinden zich overal langs de weg de zogenaamde Snacks. Deze zijn herkenbaar aan een bar met traliehek en hebben over het algemeen Aziatische eigenaren. Bij de Snack kunt u koude drankjes kopen, maar vaak ook lokale snacks zoals pasteitjes. Stop onderweg zeker eens bij een Snack, dit is een leuke lokale ervaring!

Bij bijna alle snacks kunt u ook telefoonkaarten kopen.