Duiken

Curaçao is een echt duikerseiland! Bij de meeste strandjes kan je eenvoudig vanaf het strand het water in lopen en na een klein stukje uitzwemmen heerlijk duiken langs het rif. Wij zijn zelf fervente duikers en zullen binnenkort op deze pagina meer informatie over de verschillende duikstekken in de buurt van het huis plaatsen.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om onder begeleiding te duiken op de mooiste plaatjes van Curaçao of tijdens een vakantie je duikbrevet te halen of een specialty te doen. Wij hebben zeer goede ervaringen met “Trunkdivers”. Trunkdivers duikt op alle bekende en onbekende plekken van Curaçao. Don’t just dive, dive all!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website http://www.trunkdivers.com. Trunkdivers is gevestigd op Vaersenbaai/Kokomo Beach.

Mocht u al bekend zijn op Curaçao en zelfstandig willen duiken, dan kunt u op minder dan 10 minuten rijden van het huis tanks en lood huren bij het vulstation van Relaxed Guided Dives: http://www.relaxed-guided-dives.com/. Ook Relaxed Guided Dives biedt gidsduiken en cursussen aan en beschikt over een diveshop.