Eten & drinken

Als u geen zin heeft om zelf te koken of de BBQ aan te steken zijn er op Curaçao ruim voldoende mogelijkheden om uit eten te gaan. Hieronder vindt u een aantal van de restaurantjes die vlak bij het huis gelegen zijn en onze persoonlijke favorieten.

Bistro E Lanternu

Leuk klein restaurantje met een eenvoudige, maar erg lekkere kaart. U kunt hier ook buiten aan één van de picknicktafels eten.

https://www.facebook.com/ELanternu

Route:

  • Vanaf de uitgang van het villapark direct rechtsaf
  • Na ongeveer 1200 meter vindt u de bistro op de hoek van de eerste zijstraat aan de rechterkant.

Trio Penotti

Nieuw restaurantje en een van onze favorieten  🙂 De chefkok maakt onder andere heerlijke lokale gerechten klaar. Vooral de Stoba Kabritu (geitenstoof) en Stoba Karni (runderstoof) zijn echte aanraders! Tevens zijn hier regelmatig thema avonden.

https://www.facebook.com/trio.penotti

Route:

  • Vanaf de uitgang van het villapark direct rechtsaf.
  • Na ongeveer 1200 meter de eerste zijstraat rechts (ter hoogte van de bistro).
  • Deze uitrijden tot de T splitsing, daar linksaf.
  • U rijdt ± 10 minuten richting Westpunt aan de linker kant tegenover  de ingang van het Christoffelpark vindt u Trio Penotti.

Beach bar & restaurant Porto Marie

De bar en het restaurant bij Porto Marie serveren dagelijks van 9:30 tot 18:30 heerlijke cocktails en prima gerechten. Een internationale kaart met broodjes en diverse warme gerechten. Een prima lokatie om na een dagje strand of duik op het huisrif nog wat te eten.

http://www.playaportomari.com/

Landhuis Daniel

Heerlijk eten op de veranda bij een van de oudste landhuizen van Curaçao. Dagelijks geopend op ongeveer 10 minuten rijden van het huis.

http://www.landhuisdaniel.com/index.php?pg=10

De Buurvrouw

Goed eten, lekker iets drinken én gezellig! Voor de wijnliefhebbers beschikt de Buurvrouw over een heuse eigen  Wijn-Winkel-Kast, waar u prachtige wijnen kunt aanschaffen om thuis van te genieten.