Beschikbaarheid & Prijzen

Onderstaand vindt u de prijzen voor het huren van Kas Tribon op Curaçao. Met behulp van de kalender  kunt u een boekingsaanvraag bij ons doen kastribon@gmail.com 
Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op boekingen zijn de voorwaarden, zoals gesteld onder boekingsvoorwaarden, van kracht.

 

Prijzen  2018

Vanaf prijs is op basis van 2 personen voor elke extra persoon rekenen wij € 10,- per nacht. Maximaal  2 personen per kamer.(maximaal 6 personen). Kas Tribon is te huur vanaf 4 overnachtingen.  Voor boekingen langer dan 5 weken vraag naar onze prijzen en voorwaarden.

Wilt u Kas Tribon boeken mail dan naar: kastribon@gmail.com of bezoek  HomeAway of  Micazu

Heeft u vragen mail ons dan : kastribon@gmail.com

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Hoogseizoen Laagseizoen Opmerking
Vanaf prijs per nacht* € 95 € 80
Prijs bij meer dan 5 weken Op aanvraag

Hoogseizoen 2018

16 december 2018 t/m 6 januari 2019

Inbegrepen

De huurprijs is inclusief het gebruik van alle faciliteiten, zoals vermeld op deze website en inclusief beddengoed en handdoeken.

Niet inbegrepen
  • Borg € 350.-
  • De eindschoonmaak. Hiervoor rekenen wij € 95 (dit is inclusief een wekelijkse tussentijdse schoonmaak van vloeren en sanitair en verschoning bed/handdoeken).
  • Stroom en water zijn erg duur op Curaçao; deze kosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Bij aankomst en vertrek worden samen met u de meterstanden opgenomen. Het totaal verbruik zal verrekend worden met de borg. De kosten van stroom zijn ongeveer € 0,40 per kWh en voor water ongeveer € 7,00 per M3. Deze prijzen zijn slechts een indicatie; de tarieven worden elke maand door de leverancier vastgesteld.
  • Boodschappenpakket bij aankomst (optioneel),  inhoud in overleg kosten te verrekenen ter plaatse met onze beheerster.

 

Beschikbaarheid

Boekingen verlopen rechtstreeks via kastribon@gmail.com of via HomeAway. of  Micazu Onderstaande kalender geeft de beschikbaarheid van de woning aan.