Boeken en beschikbaarheid

Onderstaand vindt u de prijzen voor het huren van Kas Tribon op Curaçao. Met behulp van de kalender kunt u zien wanneer Kas Tribon beschikbaar is. Wilt u een reserveringsaanvraag bij ons doen mail dan de periode en het aantal personen naar kastribon@gmail.com

Wij zullen na ontvangst van uw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Op boekingen zijn de voorwaarden, zoals gesteld onder boekingsvoorwaarden, van kracht.

Recensies

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 38 reviews)
Uitstekend97%
Heel goed3%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Alle recensies

Prijzen   2024 / 2025

De vanaf prijs is op basis van 2 personen voor elke extra persoon rekenen wij € 12,50 per nacht. Maximaal  2 personen per kamer (totaal maximaal 6 personen). Kas Tribon is te huur vanaf 5 overnachtingen.

SeizoenPrijs per nacht (2 pers)Periode
Laagseizoen 2024EUR 1007 januari 2024- 16 december 2024
Hoogseizoen 2024EUR 11516 december 2024 - 5 januari 2025
Laagseizoen 2025EUR 1005 januari 2025 - 14 december 2025
Hoogseizoen 2025EUR 11514 december 2025- 5 januari 2026
Inbegrepen

De huurprijs is inclusief het gebruik van alle faciliteiten, zoals vermeld op deze website en inclusief beddengoed en handdoeken.

Niet inbegrepen
 • Borg van € 350.-
 • De eindschoonmaak. Hiervoor rekenen wij € 95 (dit is inclusief een wekelijkse tussentijdse schoonmaak van vloeren en sanitair en verschoning bed/handdoeken).
 • Stroom en water zijn erg duur op Curaçao; deze kosten zijn niet inbegrepen in de huurprijs. Bij aankomst en vertrek worden samen met u de meterstanden opgenomen. Het totaal verbruik zal verrekend worden met de borg. De kosten van stroom zijn ongeveer € 0,45 per kWh en voor water ongeveer € 7,50 per M3. Deze prijzen zijn slechts een indicatie; de tarieven worden elke maand door de leverancier vastgesteld. Gemiddeld gebruiken onze gasten € 50 – € 70 per week aan stroom en water.
 • Boodschappenpakket bij aankomst (optioneel),  inhoud in overleg kosten te verrekenen ter plaatse met onze beheerster.

Beschikbaarheid

Reserveringsaanvraag

  Huurvoorwaarden

  Optie, reservering, betaling en borgsom

  Voordat men reserveert, kan er een optie worden genomen. In deze periode heeft men dan de gelegenheid vluchten te regelen. Gedurende de optieperiode wordt de villa niet aan iemand anders toegezegd. De lengte van de optieperiode is afhankelijk van de vraag naar beschikbaarheid en wordt tevoren afgesproken; vaak gaat het om enkele dagen tot maximaal een week. Verder geldt de afspraak dat, als iemand anders in de optieperiode de villa wil huren, men nog 24 uur de gelegenheid krijgt een definitieve beslissing te nemen. Daarna vervalt de optie automatisch. In de beschikbaarheidskalender kan men zien of een optie is afgegeven.

  Er ontstaat een huurovereenkomst zodra men te kennen geeft te reserveren. Het nemen van een optie valt hier uiteraard niet onder.

  Een reserveringsverzoek wordt 1 week vastgehouden; binnen deze periode dient de aanbetaling (25% van de huursom) op de rekening van Kas Tribon te zijn bijgeschreven, anders vervalt het reserveringsverzoek. Zodra deze aanbetaling op rekening van Kas Tribon staat bijgeschreven, is de reservering definitief en gaat u akkoord met onze huurvoorwaarden.
  De slotbetaling (resterende 75% van de huursom, en de borgsom) dient uiterlijk 8 weken vóór vertrek te zijn betaald.

  Indien de slotbetaling niet op de aangegeven datum op onze rekening is bijgeschreven, behouden wij ons het recht de overeenkomst te ontbinden; er zal dan geen restitutie plaatsvinden.

  De borgsom wordt binnen 14 dagen na terugkeer teruggestort onder aftrek van kosten en eventuele schades die voor rekening van huurder komen. In verband hiermee wordt de villa bij aankomst en vertrek samen met u door de beheerder geïnspecteerd en worden o.a. ook de meterstanden  opgenomen.

  Annulering

  Bij annulering hanteren wij de volgende regels:

  • Na aanbetaling en tot twee maanden voor vertrek vindt er geen restitutie van de aanbetaling plaats. Het openstaande bedrag hoeft u niet te betalen.
  • Vanaf twee maanden voor vertrek zal er geen restitutie plaatsvinden.

  Indien u tijdens uw verblijf uw vakantie vroegtijdig moet afbreken, is er geen restitutie mogelijk. Wij adviseren u daarom een goede annuleringsverzekering af te sluiten.

  Covid-19 : Indien de vliegtuigmaatschappijen niet meer vliegen op Curaçao of Curaçao is code oranje of rood kunt u kosteloos annuleren of omboeken naar een andere beschikbare datum.

  Tip: Denk ook aan een reisverzekering met werelddekking.

  Aankomst en Vertrek

  De aankomst en vertrektijden kunnen in overleg met de verhuurder en beheerder worden geregeld. Dit alles afhankelijk van aankomst en vertrek van uw vlucht, en de aankomst van nieuwe huurders.

  Informatiemap

  In de villa treft u een informatiemap aan met de huisregels, inventarislijst en nuttige informatie over het eiland.

  Wel en niet inbegrepen in de huurprijs

  Wel inbegrepen: gasverbruik, bedden– en linnengoed, thee– en keukendoeken, badhanddoeken en strandlakens.
  Niet inbegrepen: eindschoonmaak; kosten halen/brengen vliegveld, elektriciteit- en waterverbruik, kosten van boodschappenpakket, telefoonkosten en uitgaven van persoonlijke aard.

  Gebruik van airconditioning (elektra) en water

  Elektra: wij adviseren u de airconditioning alleen te gebruiken indien nodig; dus niet overdag in de slaapkamers, als de ramen open staan of als er niemand thuis is. Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik. Het stroomverbruik ligt op ca. € 0,40 per KWh.
  Omdat al het water uit zeewater moet worden gewonnen, is water relatief duur op Curaçao (ca. € 7,00 per m³). U wordt verzocht geen onnodig water te verspillen. Deze prijzen zijn slechts een indicatie. De prijzen worden per maand door de leverancier vastgesteld.

  Personenauto

  U dient de personenauto op de oprit te parkeren en niet op de rijbaan.

  Roken en drugs

  Op Curaçao leeft men nagenoeg buiten; waar ook gerookt kan worden. In de villa is roken absoluut niet toegestaan.
  Het gebruik van drugs en/of geestverruimende middelen, in welke vorm dan ook, is in en om de villa ten strengste verboden. Wordt dit toch geconstateerd, dan zal een boete worden doorberekend aan huurder.

  Open vuur en BBQ

  Het is niet toegestaan in en om de villa open vuur te stoken. BBQ buiten is wel toegestaan.

  Huisdieren

  1 huisdier is toegestaan indien vooraf aangevraagd.
  Huisdieren mogen niet op stoelen, banken en bedden.
  De dieren dienen zindelijk te zijn en dienen buiten de tuin uitgelaten te worden.
  Indien hier geen gevolg aan wordt gegeven zien wij ons genoodzaakt hier extra kosten voor in rekening te brengen.

  Gebruik van de villa

  De villa is uitsluitend bedoeld als vakantieverblijf. Huurder dient rekening te houden met de opvattingen zoals deze voor het bewonen van luxe woonwijken op Curaçao gelden. Dit betekent o.a. dat er geen sprake mag zijn van overlast voor buurtbewoners (in welke vorm dan ook) en/of het houden van feesten en andere bijeenkomsten waar meer dan het aantal geboekte personen aanwezig zal zijn (tenzij u tevoren schriftelijke toestemming van de verhuurder heeft gekregen). Raadpleeg bij twijfel vooraf de beheerder. Het is niet toegestaan om de woning aan andere personen te verhuren dan welke op het reserveringen formulier staat opgegeven. Indien blijkt dat er toch andere of meer personen in de villa verblijven, dan zullen deze tegen het dubbele tarief bij huurder in rekening worden gebracht over de gehele huurperiode. Het maken van beeldopnames in of om de woning voor commerciële doeleinden is zonder schriftelijke toestemming van de verhuurder niet toegestaan.

  AANSPRAKELIJKHEID

  De verhuurder kan nimmer aansprakelijk worden gesteld in welke vorm dan ook, anders dan bij het in gebreke blijven bij het leveren van de Villa door dubbele boeking in de geboekte periode. Wanneer verhuurder in gebreke blijft bij het leveren van de Villa in de geboekte periode, zal verhuurder de door huurder betaalde huur volledig vergoeden evenals de eventuele extra kosten welke huurder moet maken voor een vervangende accommodatie. Het vergoeden van deze kosten (welke nooit meer kunnen zijn dan de huursom van Kas Tribon voor de geldende periode), door verhuurder aan huurder zal plaatsvinden na onderling overleg, en met wederzijdse instemming en nimmer voor een langere periode dan de periode waarin verhuurder in gebreke blijft bij het leveren van de Villa. Wij adviseren u om een goede reis en annulering verzekering af te sluiten.

  Indien de villa niet verhuurd kan worden door schade aan de villa in welke vorm dan ook welke is ontstaan door b.v. natuurgeweld, brand of ander onheil zal de verhuurder de reeds betaalde aanbetaling / huursom z.s.m. aan u retourneren. De verhuurder heeft dan geen verdere verplichtingen naar de huurder.

  Vertrek

  Bij vertrek verzoeken wij u ons huis bezem schoon achter te laten.
  Gasfornuis, combimagnetron en bbq schoon.
  Afwas schoon, vaatwasser en wasmachine leeg.
  Koelkast leeg.
  Afval bakken leeg en afval in zakken in de kliko.
  Indien dit niet het geval is behouden wij ons het recht extra schoonmaakkosten in rekening te brengen.