Terras, tuin en zwembad

Op Curaçao speelt het leven zich grotendeels buiten af en bij Kas Tribon is dat extra genieten! Het huis is gelegen op een ruime, volledig omheinde kavel op een heuvel. Rondom het huis is een mooie tuin met volop tropische begroeiing en parkeerruimte voor 2 auto’s. Het ruime terras is voorzien van diverse overdekte zithoeken en natuurlijk een zwembad. Vanaf het gehele terras is er vrij uitzicht over groene heuvels en de Caribische zee. Elke dag is het weer genieten van een prachtige zonsondergang!

De kavel direct voor Kas Tribon is ook van ons; het uitzicht blijft dus vrij en precies zo als op de foto’s op deze website!

Het terras en zwembad

Het terras is de plek waar u ongetwijfeld het meeste tijd door zult brengen. Direct vanuit de woonkamer bevindt zich de eerste overdekte porch. Hier staat een grote tafel met banken en stoelen, waar eenvoudig met 8 tot 10 personen kan worden gegeten. Deze porch gaat over in het ruime terras met aan de rand een ingebouwd zwembad van 6×3 meter.

Porch met eettafel

Aan de andere kant van het terras bevindt zich de tweede overdekte porch met heerlijke ruime loungehoek. Dit is de perfecte plek om te genieten van de zonsondergang! Wij hebben deze porch voorzien van beweegbare shutters, zodat u zelf kunt kiezen of u in of uit de wind wilt zitten. Direct naast deze porch is de derde badkamer, voorzien van toilet, wastafel en douche. Handig als u terug komt van het strand om het zand en de snorkel-/duikspullen af te spoelen.

In de hoek van het terras hebben wij een hoge tafel met barkrukken (en ingebouwde koelbox!) gemaakt, een leuke plek om ’s middags een drankje te doen! Vanzelfsprekend ontbreekt een BBQ niet.

Rondom het huis en terras is een mooie tuin voorzien van volop tropische begroeiing. Diverse soorten palmbomen, bananen, aloe-vera en bougainville zorgen voor beschutting en privacy.

Het zwembad is ongeveer 6 bij 3 meter groot en voorzien van een ‘bank’ onderwater. De diepte van het zwembad is ongeveer 1,70 meter. Het water is van een comfortabele temperatuur en heerlijk om even af te kunnen koelen op een warme dag.

Meer foto’s